Dikke pik komt klaar blote kut onder rokje

dikke pik komt klaar blote kut onder rokje

Leuke erotische kleding, gezellig wat drinken en dansen en leuke mensen gelijk denkende mensen. Mijn vrouw ziet er zoals gewoonlijk weer fantastisch uit.

Ze had een mooi kort zwart rokje aan en een bloesje waarvan ze de bovenste paar knoopjes open had gedaan. Als ik naar haar kijk dan zie ik een klein stukje van haar BH. Ik wordt enorm opgewonden van haar en kan me nauwelijks inhouden om haar niet ter plaatse te nemen. Ik weet dat ze erg opgewonden en wat vrijer wordt als ze wat heeft gedronken en daarom stel ik voor om nog wat te drinken te halen.

We hoeven niet meer te rijden want we hebben in de directe omgeving een hotelletje genomen. Ze kijkt me ondeugend aan en zegt; “Je wilt me zeker dronken voeren om daarna misbruik te maken van je arme vrouwtje”. Haal twee biertjes en twee flugel. Terug bij mijn vrouw geeft ik haar het drinken en vraagt wat ik als beloning wil hebben.

Ik antwoord dat ik eigenlijk nooit genoeg kan krijgen van haar naakte huid, waarop ze vervolgens nog een knoopje opent van haar blouse en haar rok iets hoger op trekt zodat ik de bovenkant van haar kousen zie.

Dan komt iemand haar vragen om mee te dansen. Het is een slow en op de klanken van Eric Clapton zie ik de lichten dimmen en meerdere koppels op de dansvloer verdwijnen.

Ik zie mijn vrouw en de man op de dansvloer staan, waarna er een leuke vrouw naar mij toe. Ze vraagt of ik met haar wil dansen. Dat accepteer ik graag en we lopen naar de dansvloer. Ik neem de vrouw in mijn armen en we dansen op de klanken van een slow terwijl ik met mijn handen voorzichtig haar lichaam betast. Ik voel dat de vrouw onder haar strakke jurk niets draagt en raak er opgewonden van.

Dan zie ik in de hoek op de dansvloer mijn vrouw. Ik zie hoe ze close danst met de man, waarbij hevig wordt gezoent.

Dan is de plaat is ten einde. De vrouw bedankt me en ik loop samen met haar naar de bar waar we een drankje nemen. Zo hebben we uitzicht over de dansvloer waar inmiddels een nieuwe slow is begonnen. We praten over wat ditjes en datjes. Ondertussen zie ik dat mijn vrouw nog geen aanstalten maakt om de dansvloer te verlaten en dat ze een van haar handen in de broek van haar danspartner is verdwenen.

Die is hier kennelijk erg van gecharmeerd en ook hij heeft een hand dan ook onder de rok van mijn vrouw. Daar wordt heel wat afgevoelt en ik wordt opgewonden van de situatie. Mijn vrouw die met een onbekende man op de dansvloer staat te zoenen en wordt betast.

Dan is de plaat afgelopen en lopen beide van de dansvloer. Mijn vrouw komt bij me staan en ik geef haar nog een biertje en een flugel. Ik vermoed dat mijn vrouw al een heel eindje is opgewarmt door de alcohol en het dansen want ik zie haar tepels door haar topje heen priemen.

Ze vertelt dat ze naar de toilet moet en vertrekt. Na een paar minuten komt ze terug. Ze lacht naar me en duwt me iets in de handen. Ik kijk erna en zie dan dat het haar stringetje is. Dit laat ik me geen twee keer zeggen en vertel haar me te volgen. Ik loop in de richting van de toiletten. Bij de damestoiletten is het druk en hoor ik gepraat achter de deur. Daarom kijk ik bij de heren.

Hier is niemand binnen. Ik draai me om en trek mijn vrouw mee naar binnen. Ze is toch wel een beetje zenuwachtig en bang om betrapt te worden. Ik kijk in elk toilet om te controleren of ze leeg zijn. Gelukkig er is niemand aanwezig. Snel trek ik mijn vrouw uit het zicht in een nis achter de laatste toilet. Zij knoopt mijn broek open die ze met 1 ruk samen met mijn boxershort omlaag rukt.

Vervolgens begint me heerlijk af te trekken. Ze buigt voorover en likt over mijn eikel. Plagend kijkt ze me even aan en begint me te pijpen. Ik ben zo opgewonden dat ik haar waarschuw dit niet te lang te doen omdat ik anders al klaar kom. Ze gaat staan knoopt haar bloesje open. Ze stroopt haar rokje omhoog en neemt met 1 hand mijn pik in haar hand. Ze houdt mijn eikel voor haar kutje en zakt langzaam naar beneden.

Wauw ze is behoorlijk geil want haar kutje is drijfnat. Ze begint op en neer te bewegen en kreunt heerlijk. Op dat moment horen we de deur van het toilet open gaan. Er komt iemand binnen. Ik leg mijn hand in de nek van mijn vrouw en trekt haar naar me toe zodat ik haar kan tongzoenen.

Ik probeer zo haar kreun geluiden te smoren. Ze keek me een beetje verontwaardigd aan en zei: Op dat moment draaide ik haar op haar rug. Ik knielde tussen haar benen en voelde de kleverige natheid op ons bed en duwde mijn pik in haar kutje.

Ik voelde totaal geen weerstand en mijn pik gleed zonder probleem in haar natte kutje. Ik begon haar hard te neuken, maar haar kut was zo nat en wijd dat mijn pik er meerdere malen uit floepte.

Tijdens het in en uit schuiven van mijn lul in haar natte kut kwam er ontzettend veel sperma mee naar buiten, het zat helemaal rond mijn pik en droop langs haar kont op het bed.

Ik voelde het zaad gewoon aan mijn ballen plakken. Hoewel ik kon begrijpen dat ze mijn pik niet diep in haar kutje kon voelen, merkte ik wel dat ze pijn had door de wrijving langs haar gezwollen schaamlippen. Met tranen in haar ogen keek ze me aan en zei ze: Maar eerst moest ik haar nog even proeven, ik ging met mijn hoofd tussen haar benen en likte haar wijd open spleetje.

De natheid van haar kut voelde ik aan mijn gezicht en de geur en smaak van haar sappen en het sperma van de man die haar vol had gespoten maakte mij gek van lust. Nadat ik haar kutje liefdevol schoon had gelikt ging ik weer naast haar liggen. Ze streelde mijn natte pik met haar hand toen ze me de gebeurtenissen van die nacht vertelde. Ze zei dat ze met haar vriendinnen naar een bar was gegaan, maar ze wist ook dat Daan daar zou zijn, daarom had ze zich een beetje uitdagend gekleed, ze had een heel kort rokje aangetrokken.

De dingen die er gebeurden waren in het begin vrij normaal, hoewel ze wel een beetje meer dronk dan gewoonlijk. Naarmate de avond vorderde, gingen de andere meiden weg en Trudy en Daan bleven alleen achter. Omdat Trudy duidelijk teveel had gedronken, stelde Daan voor dat hij haar naar huis zou brengen.

Ze was het er al snel mee eens, niet alleen omdat hij haar veilig thuis zou brengen, ze had ook andere redenen. Ze zaten in zijn auto en terwijl hij reed begonnen ze te praten over seks. Hij vroeg haar hoe haar seksleven was en ze vertelde hem dat het niet meer zo goed was als vroeger, ze was de laatste tijd best wel ontevreden. Hij zag dit schijnbaar als een kans voor hem en al snel stopte hij de auto op een afgelegen parkeerplaats. Hij verloor geen tijd en draaide zich naar haar toe en begon haar toen heftig te kussen.

Tegelijkertijd gleed zijn hand langs haar been omhoog onder haar rok en hij kwam al snel uit bij haar slipje. Hij schoof het kruisje van haar slipje behendig opzij en voelde aan haar kutje. Ze vertelde me dat ze op dat moment al erg nat was en zijn vinger gemakkelijk in haar spleetje gleed. Hij ging een tijdje door met haar te vingeren en zij opende zijn broek en haalde zijn pik er uit. Hij was al heel stijf en ze zei dat, hoewel hij van gemiddelde lengte was, was zijn pik heel dik, veel dikker dan de mijne en ze was een beetje angstig dat ze hem niet zou kunnen hebben.

Al snel hadden zijn vingers haar kut al zo nat gekregen dat ze zijn pik toch in haar wilde voelen. Ze draaide zich naar de voorkant van de auto, met haar ellebogen op het dashboard en liet zich op zijn pik zakken. Ze vertelde me dat het eerst wel wat pijn deed, maar ze was zo nat en hij ging er langzaam steeds een beetje dieper in.

Ze begon toen hard op zijn pik te rijden, terwijl hij omhoog stootte om haar nog dieper te kunnen neuken. Ze vertelde mij dat zijn dikke lul voor haar aanvoelde alsof ze echt helemaal gevuld was. Ze werd wild van zijn grote dikke lul in haar kutje en bleef maar door rijden op zijn heerlijke lul. Ze kwam keer op keer klaar en haar sappen vloeiden in overvloed uit haar geteisterde spleetje.

Ze voelde zich de gelukkigste vrouw op aarde en wilde dat het nooit zou stoppen. Ze wist niet meer wat ze allemaal tegen hem had gezegd tijdens het neuken, want ze was in een totale roes van geilheid en toen kwam Daan klaar. Hij spoot zoveel zaad diep in haar kutje dat het er langs zijn lul en haar schaamlippen gewoon weer uitspoot en op zijn buik terecht kwam. Toen ze van hem afging liep er een flinke stroom zaad uit haar kutje zo over zijn ballen heen en ze heeft zijn pik toen ook nog eens helemaal schoon gelikt.

Ik trok als een bezeten aan mijn lul terwijl ze mij dit vertelde. Ik vroeg of ze het lekker had gevonden en ze vertelde me dat ze had genoten en heerlijk klaar was gekomen op zijn grote lul. Ze vertelde me dat ze droomde dat Daan haar opnieuw aan het neuken was toen ik binnenkwam en haar vingerde.

Ik vroeg haar of zijn pik beter aanvoelde dan de mijne en ze vertelde me dat dat het geval was en dat het vanaf nu zeker niet meer hetzelfde zou zijn als voorheen. Op dat moment kwam ik schokkend en kreunend klaar, ik spoot mijn zaad in een boog over haar blote kutje heen en voelde de kramp in mijn ballen.

We hebben daarna nog even liggen praten. Ze was bang dat ik boos zou zijn, maar ik vertelde haar dat ik genoot van wat er gebeurd was. Zij was blij dat ik er ook van kon genieten en we plannen nu vaker dit soort ontmoetingen met andere mannen.

... Dikke pik komt klaar blote kut onder rokje

Lekker Eternity, zegt hij, en stopt zijn tong diep in haar mond voor een lange tongzoen, Marion grijpt hem in z'n kruis en knijpt in zijn slappe lul. Kom schatje, hijgt haar vader, laten we gaan. Ze gaan naar buiten en stappen in de auto en rijden weg. Waar gaan we naar toe, vraagt Marion met haar hand op zijn kruis. Naar mijn huis, ik heb een hele grote verrassing voor je, wacht maar af.

In de hal begint Driekus zich uit te kleden, ook Marion doet haar rokje en shirtje uit, ze hoort veel stemmen vanuit de woonkamer. Voordat ze kan vragen wie dat zijn, neemt haar vader haar bij de hand en lopen ze naakt de woonkamer in.

De meubels zijn aan de kant geschoven en in het midden van de kamer staan 6 naakte mannen een vrouw te betasten en te zoenen, ze ziet dat het allemaal ouwe kerels zijn. Corneel is de jongste, hij is 75 en Toon de oudste, Hoe oud ben je ook al weer Toon roept hij.

Toon draait zich om. Marion ziet dat Toon een stijve heeft als hij naar Marion en haar vader komt lopen. Op het zelfde moment ziet ze dat de mannen niet met een vrouw bezig zijn maar met een man, ze ziet dat het een stijve pik is die het zwaar te verduren heeft met al die grijpende handen van die ouwe kerels.

Aan zijn lichaamsbouw en pik te zien denkt Marion dat het een jonge knul is. Dan neemt Toon haar hoofd tussen zijn handen en steekt zijn tong uit. Marion blijft ongeveer 10 tellen naar zijn tong kijken, dan heeft ze een besluit genomen en zuigt zijn tong gulzig in haar mond en begint wild met hem te tongen, ze voelt het geil uit haar kut stromen.

Na een paar minuten haalt Toon zijn tong uit haar mond en tilt een tiet omhoog en begint hard aan haar grote dikke speen te zuigen. Plots kijkt ze hevig verschrikt naar haar vader, Dat is Pascal daar bij die kerels, dat is Pascal mijn zoon, fluistert ze. Hij moet bij zijn vader zijn. Het huilen staat haar nader dan het lachen. Hij is al sinds gisteren hier, zegt haar vader, we hebben lekker met elkaar gespeeld, hij is binnen 2 uur 4 keer klaar gekomen.

Met grote ogen kijkt ze weer naar haar zoon, ze kan niet anders dan constateren dat hij staat te genieten, ze ziet hem wild met de 5 ouwe mannen tongen en zijn handen gaan van lul naar lul, zijn harde pik staat kaarsrecht omhoog en zijn eikel glanst van het geil.

Toon is ondertussen nog steeds met haar grote uiers bezig. Marion pakt Toon zijn hoofd tussen haar handen, tilt hem omhoog en ramt haar tong diep in zijn mond en begint als een waanzinnige met hem te tongen. Haar zoon zo bezig te zien heeft haar nog geiler gemaakt dan dat ze al was. Driekus pakt Marion bij haar arm en trekt haar bij de geile Toon weg. Hij duwt haar voorover dwars op de tafel en bindt haar benen ver uit elkaar aan de tafelpoten.

Wanneer Driekus aan de andere kant haar handen aan de tafelpoten vast maakt kreunt ze hard, Toon zit op zijn knieën het geil uit haar kletsnatte kut te likken. De tieten zijn helemaal plat gedrukt, ze puilen zover naar buiten dat je er een glas bier op kan zetten.

Driekus legt een handdoek over Marions hoofd. Pascal heeft nog steeds niet gezien dat zijn moeder al een tijdje in de kamer is en dat wil Driekus nog even zo houden. Hij loopt, met zijn enorme paal omhoog, naar de groep mannen. Kom lekker jong zegt hij en pakt Pascal bij de hand en lopen naar de tafel. Op dat moment schreeuwt Marion het uit, ze komt hevig klaar. Heerlijke befspleet, hijgt Toon terwijl hij plaats maakt voor Pascal. Ga maar op je knieën zitten en lik die kut maar eens lekker.

Pascal gaat op zijn knieën zitten, kijkt eerst aandachtig naar de natt kut en begint dan te likken, eerst langzaam, dan steeds sneller en onstuimiger. Marion gilt en komt weer klaar, haar dikke billen trillen als een gek, het geil stroomt met grote golven haar kut uit Pascal wacht even totdat Marion weer enigszins tot rust is gekomen en gaat weer door met likken, hij probeert zijn tong zo diep mogelijk in de kut te krijgen.

Toon en Willem staan ieder aan een kant de grote plat gedrukte tieten te likken terwijl ze aan hun pik trekken. Koos en Paul zijn voor Marion gaan staan en stoppen om de beurt hun halfstijve pikken in haar mond. Corneel en Hendrik staan voorover gebogen en likken de enorme pik en grote zware kloten van Driekus en doen hun uiterste best om de grote gezwollen eikel in hun mond te krijgen. Driekus zijn lul staat op springen, hij maakt zich los van de twee mannen die met zijn pik aan het spelen zijn.

Ik ga haar neuken jongen, zegt hij hees. Pascal staat op en Driekus gaat achter de dikke kont van zijn dochter staan. Hij brengt zijn lul voor haar druipende kut en ramt hem in één keer tot aan zijn kloten naar binnen en begint hard te neuken. Marion schreeuwt het uit. Harder, harder, nog harder, schreeuwt ze met overslaande stem. De handdoek valt van haar hoofd op de grond. Driekus trekt zijn kleinzoon tegen zich aan.

Ik ben je sletterige moeder aan het neuken, fluistert hij in zijn oor, jij neukt haar na mij. Driekus steekt zijn tong uit. Pascal kijkt met grote ogen naar het hoofd van zijn moeder, draait weer naar zijn opa toe en hapt naar zijn uitgestoken tong en begint wild te tongen. Met zijn linkerhand knijpt hij in de billen van zijn opa, met de rechter in de billen van zijn moeder. Ik ga spuiten, zegt hij met Pascal zijn tong nog in zijn mond.

Pascal trekt zijn tong terug en Driekus gaat nog sneller pompen in de steeds natter wordende neukspleet van Marion. Dan komt Driekus klaar, met een aantal harde stoten spuit hij zijn lul leeg in de kut van zijn geile dochter. Driekus trekt zijn lul terug en doet een stap terug, zijn plaats wordt ogenblikkelijk ingenomen door Pascal die zijn harde jongenslul in de kut van zijn moeder stoot. Door de dikke paal van zijn opa is haar kut flink uitgerekt. Mijn vrouw komt bij me staan en ik geef haar nog een biertje en een flugel.

Ik vermoed dat mijn vrouw al een heel eindje is opgewarmt door de alcohol en het dansen want ik zie haar tepels door haar topje heen priemen. Ze vertelt dat ze naar de toilet moet en vertrekt. Na een paar minuten komt ze terug. Ze lacht naar me en duwt me iets in de handen. Ik kijk erna en zie dan dat het haar stringetje is.

Dit laat ik me geen twee keer zeggen en vertel haar me te volgen. Ik loop in de richting van de toiletten. Bij de damestoiletten is het druk en hoor ik gepraat achter de deur. Daarom kijk ik bij de heren. Hier is niemand binnen. Ik draai me om en trek mijn vrouw mee naar binnen. Ze is toch wel een beetje zenuwachtig en bang om betrapt te worden. Ik kijk in elk toilet om te controleren of ze leeg zijn.

Gelukkig er is niemand aanwezig. Snel trek ik mijn vrouw uit het zicht in een nis achter de laatste toilet. Zij knoopt mijn broek open die ze met 1 ruk samen met mijn boxershort omlaag rukt.

Vervolgens begint me heerlijk af te trekken. Ze buigt voorover en likt over mijn eikel. Plagend kijkt ze me even aan en begint me te pijpen. Ik ben zo opgewonden dat ik haar waarschuw dit niet te lang te doen omdat ik anders al klaar kom. Ze gaat staan knoopt haar bloesje open. Ze stroopt haar rokje omhoog en neemt met 1 hand mijn pik in haar hand. Ze houdt mijn eikel voor haar kutje en zakt langzaam naar beneden. Wauw ze is behoorlijk geil want haar kutje is drijfnat.

Ze begint op en neer te bewegen en kreunt heerlijk. Op dat moment horen we de deur van het toilet open gaan. Er komt iemand binnen. Ik leg mijn hand in de nek van mijn vrouw en trekt haar naar me toe zodat ik haar kan tongzoenen. Ik probeer zo haar kreun geluiden te smoren. Ik kijk ondertussen langs haar heen. Daar sta je dan op een Wc een nummertje te maken met je vrouw. Mijn vrouw schaamt zich echter voor geen meter en gaat gewoon door met neuken.

Sterker nog volgens mij wordt ze er nog geiler van. Ga door of moet deze man je komen helpen”. Ik weet niet wat ik hoor. Mijn anders zo verlegen vrouwtje is helemaal los geslagen.

Ik zie dat de man bij de urinoir staat en ons nog niet heeft opgemerkt. Als hij klaar is wast hij zijn handen en kijkt in de spiegel. Nu kan hij ons niet meer missen. Terwijl ik diep met mijn pik in mijn vrouws kutje zit komt de man naar ons toe. Ik zie dat de man zijn broek laat zakken en een stap dichterbij doet. De man gaat voor mijn vrouw staan en duwt haar hoofd richting zijn stijve pik.

Ze neemt hem in haar mond en begint hem driftig te pijpen. Terwijl ze gewoon doorgaat met mij te neuken. Ik zie haar wangen naar binnen trekken als ze vol overgave de man zuigt. De ogen van mijn vrouw beginnen wazig te glimmen en kreunend stort ze zich weer met haar mond op de pik van de man.

Ze geniet met volle teugen. Ik voel haar kutje samentrekken en met een schreeuw komt ze klaar. Haar hele lichaam trilt en beeft, terwijl haar kutje zo nat is geworden dat ik het hoor soppen. Dit is teveel voor me en ik kom spuitend klaar in haar kutje Tegelijkertijd komt de man klaar in haar mondje. Ze slikt half alles door terwijl de ander helft over haar kin op haar borsten druipt. Ze is blijkbaar zo geil dat het haar allemaal niets meer uitmaakt.

We lopen naar de wastafels waar mijn vrouw haar kin wast terwijl ik mijn lul afpoest. De man is weggelopen. Kennelijk heeft hij in de korte tijd gelegenheid gehad om zijn vrienden te waarschuwen wat er op de toilet gebeurd was, want er komen 3 andere mannen naar binnen gelopen.

Een man tilt mijn vrouw op. Erg tegenstribbelen doet ze niet. De man gaat nu op de toiletpot zitten en neemt mijn vrouw op schoot.

Onder De Rok. de beste gratis verzameling van vintage seks en retro porno op onder de schoenen van de brute missen imane extreme vertrapping en cbt onder haar mooie blote Jacking Enorme pik backwards verpakt onder de kont grote behaarde kut onder een rok . indiase auny klaar voor de fuck hd phindi. 12 sep Pas maar op voor de pik van deze MEGA NEGER! Ze is nog behoorlijk strak, heeft een leuk gezicht met grote groene ogen en draagt altijd leuke kleren. Mijn hand glijdt onder haar rok langs haar dij omhoog tot ik bij haar slip ben en ik mijn Ik kijk even naar haar blote kut en zie binnenin haar roze kut. Tube Kitty is de perrr-fecte website voor GRATIS filmpjes van de lekkerste kutjes. Verschillende vormen en maten, vind het lekkerste kutje voor jouw plezier!.

Prive escort groningen bi sex trio

Dikke pik komt klaar blote kut onder rokje